
آشنائی با بانوی شاعر و نویسنده تلاشگر تربت جامی
آشنائی با بانوی شاعر و نویسنده تلاشگر تربت جامی
خانم فاطمه (ناهید) مولوی
سرکار خانم فاطمه (ناهید) مولوی، شاعر ، ادیب و نویسنده تلاشگری است از شهرستان تربتجام در استان خراسان رضوی، شهری که به شهر شعر و عرفان مشهور است . ایشان که از مشترکین و مخاطبان سالیان طولانی موسسه «یاران امین» میباشند متولد 25 دیماه 1333بوده و از دوران کودکی با تربیت پدر عزیزشان که اهل ادبیات و شعر بودند، در دامان این خانواده تربیت یافتند.
برای معرفی ایشان مقدمه کتابهای تألیف شده و انتشار یافته این شاعر و ادیب مؤمن را زینتبخش معرفی آثارشان که برای موسسه «یاران امین » ارسال نمودهاند، می نمائیم تا با ایشان و کتابهای منتشر یافته از سوی این بانوی فداکار و پرتلاش بیشتر آشنا شوید:
«حمد و سپاس خداوندی را که شیوهی نگارش به من آموخت اینجانب فاطمه (ناهید) مولوی کارگزین بازنشستهی کادر اداری، دانشگاه علوم پزشکی ، در 25 دیماه 1333 در تربتجام شهر شعر و عرفان به دنیا آمدهام پدرم کارمند و مادرم خانهدار بودند به خاطر دارم که در دوران قبل از دبستان اشعار مختلفی از شاعران نامی از جمله سعدی، حافظ، مولانا و فردوسی و… را پدرم برایم میخواندند ، که من همه را با دقت گوش میکردم. و گاهی هم که داستانهای کوتاهی را که از حفظ کرده بودند برایم تعریف میکردند از کلاس سوم ابتدایی به بعد خودم با کمک پدر و مادرم کتابهای داستان و روزنامهها و مجلات را میخواندم.
در دوران دبیرستان هم تحت تأثیر دبیران محترم و دلسوز تمام کتابهای کتابخانهی دبیرستان را که بیشتر از صادق هدایت و تولستوی و داستایوسکی و ماکسیم گورکی و ویکتور هوگو و غیره بود را بسیار مطالعه میکردم و در حقیقت از آن تاریخ به بعد علاقهی مفرطی به مطالعهی رمان و کتابهای تاریخی پیدا کردم ، همیشه در نوجوانی و جوانی و چه بعد که ازدواج کردم خودم را موظف میکردم که صبحها بعد از نماز نخوابم و به کارهایم برسم.
مخصوصاً اوقات فراغتم را یا یا ورزش و یا با مطالعه و نوشتن داستان و شعر و یا انجام کارهای هنری ، از جمله بافندگی با دو میل و یک میل و گلدوزی با دست و چرخ و خیاطی و تکهدوزی و گلسازی و قالیبافی و نقاشی و شیرینیپزی و مطالعهی کتب مختلف و نوشتن سپری کنم، اگر حتی برای دقیقه ایی بیکار مینشستم خودم را مورد بازخواست قرار میدادم ، این شیوهی تربیتی را بعدها خودم در مورد فرزندانم به کار بستم که مطالعه زیاد داشته باشند.
سعی میکردم همیشه در موقع خواب و یا در حین انجام امور خانه قلم و دفتر کنارم باشد تا هر چه که به ذهنم میرسد سریع یادداشت کنم که یادم نرود ، کتابهایی نوشتهام که بعضی چاپشدهاند و بعضی هم آمادهی چاپ هستند .
-
کتاب خوشههای مهتاب مجموعهی شعر و دل نوشته (چاپ شده)
-
کتاب نغمههای شورانگیز مجموعه شعر و دل نوشته (چاپ شده)
-
کتاب رؤیاهای نیلوفرانهی اندیشهی افکارم مجموعه داستانهای کوتاه (چاپ شده)
-
کتاب داستانی پشت دیوارهای بلند تنهایی (چاپ شده)
-
کتاب مردی به رنگ آسمان ، نامههایی به امام زمان زیر چاپ
-
کتابی به نام آسمانیترین واژههای عشق به نام هشت شعر (چاپ شده)
-
کتاب آوای ستارگان در ترنم باران زیر چاپ
-
کتاب دانههای تسبیح افکارم (الوان) مجموعه داستانهای کوتاه (چاپ شده)
-
کتاب عاشقانهها و عارفانهها مجموعه شعر و دل نوشته (چاپ شده)

و در حال حاضر مشغول نوشتن شعرهای سپید کوتاه هستم که تاکنون سیصد شعر سپید کوتاه نوشته ام .
در پایان توصیه ایی که به خانوادهها دارم اینکه در تربیت فرزندان خود لحظه ایی غفلت نکنند و از همان زمانی که خواندن و نوشتن میآموزند آنها را به کتاب و کتابخوانی علاقهمند نمایند.»
* * *
آری! و این کمترین قدردانی ما میباشد از این بانوی مرزنشین کشور که در شعر و ادبیات و داستاننویسی و کارهای هنری تلاشی ستودنی داشتهاند . بدان امید که قدر و منزلت اینگونه افرادی که در گوشه گوشه مناطق مرزی میهن اسلامیمان کم هم نمیباشند را، بدانیم. دست حق یارشان باد!